УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Папа Франциск на Мальті: молитва за Україну разом з учасниками Святої Меси

03.04.2022 13:37
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
1
Євхаристійне богослужіння, яке Папа Франциск очолив під час Апостольської подорожі на Мальту, завершилося проказуванням молитви «Ангел Господній», яке Святіший Отець попросив пожертвувати в намірі миру.

«Нехай же Господь супроводжує вас, а Богородиця оберігає. Помолімося тепер до Неї за мир, маючи на думці гуманітарну трагедію в багатостраждальній Україні, яка досі під бомбардуваннями цієї святотатської війни. Не втомлюймося молитися і допомагати стражденним», – закликав Папа Франциск наприкінці Святої Меси, яку він 3 квітня 2022 року відслужив на Мальті.

Євхаристійне богослужіння завершилося проказуванням молитви «Ангел Господній», перед яким Святіший Отець звернувся із коротким подячним словом, адже це був останній велелюдний захід цієї Апостольської подорожі.

Папа Франциск подякував представникам влади, єпископам і всім причетним до організації візиту, як також всім вірним і громадянам Мальти за теплий прийом. «На цих островах у повітрі витає чуття Божого люду. Тривайте в цьому, пам’ятаючи, що віра зростає в радості та зміцнюється в даруванні», – сказав Папа, звернувшись з окремими словами до молоді, нагадавши їй, що «найпрекраснішою річчю в житті» є «радість повністю віддати себе в любові, яка визволяє». А ім’я цієї радості – Ісус.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами VaticanNews

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні