УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 6 травня

06.05.2014 13:46
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
8
Митрополит Андрей так характеризує святих: Тихі й покірні, як ягнятка, а при тім могутні й сильні, як льви пустині, витривалі, як мурашки, взнеслі, як орли, тверді, як криця, а чисті, як кришталь...

"Святими називають люди великанів святости, людей необмеженої перед Богом сили, жертовности, іншим людям непонятної, людей любови, що горять дійсно небесним світлом. Тихі й покірні, як ягнятка, а при тім могутні й сильні, як льви пустині, витривалі, як мурашки, взнеслі, як орли, тверді, як криця, а чисті, як кришталь, без нарікань на раменах двигаючі Христовий хрест, хрест власної біди й біди хоч би всіх ближніх. Вони поволі входять на Голготу, щоби разом з Христом за спасення світу цілковиту жертву зі себе зробити."

"365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень". Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

"Живе.ТБ" відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні