УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 27 лютого

27.02.2014 13:06
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
5
«Навіть тоді, коли у людини святі почування релігійні наче завмерли в душі, одна згадка... за свою релігійну пісню в рідній церковці має силу розбудити з душевного сну», - Митрополит Андрей.

«Наша рідна пісня релігійна, що ви її від ваших молодечих літ залюбки й побожно співаєте по наших церквах, може врятувати в найтяжчих хвилях життя вашу душу.

Навіть тоді, коли у людини святі почування релігійні наче завмерли в душі, одна згадка за давнє релігійне життя, за свою релігійну пісню в рідній церковці має силу розбудити з душевного сну і завернути з дороги страхіття й душевної смерти.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні