УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

«Посилаю вам благословення, щоб ви були окрилені Божою любов’ю», – владика Михайло Колтун до захисників України

02.03.2022 18:24
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
Єпископ Сокальсько-Жовківський Михайло Колтун 2 березня 2022 року єднається на заклик Святішого Отця Франциска та Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, з усім світом у молитві та пості за мир в Україні.

Під час молитовного телемарафону «Україна під покровом Богородиці», організованого «Живим телебаченням», владика Михайло звернувся до всіх вірних, військовослужбовців, представників силових структур та людей доброї волі. «Ми сьогодні всі з великою відповідальністю стоїмо перед Богом, від якого маємо доручення берегти і розвивати нашу державу. Ми маємо завдання від Бога – любити ближнього свого, як самого себе. Ми маємо сьогодні ще одне завдання – боронити нашу землю, Батьківщину, боронити всі наші цінності людського і, особливо, християнського життя», – підкреслив єпископ на початку свого слова.

Відтак проповідник зазначає, що ми сьогодні всі об’єднуємося в молитві: православні, католики, інші деномінації. Ми маємо право всі об’єднатися для того, щоб запевнити свою духовну поміч, яка прямує від Бога, щоб передати її далі.

Окремо владика Михайло, який є водночас керівником Департаменту військового капеланства при Патріаршій курії УГКЦ, звернувся до захисників нашої держави. «У нас є священна, Богом дана Батьківщина, яку ми не можемо здати попри будь-які загрози. І тому звертаюся до всіх військовослужбовців і посилаю вам благословення, щоб ви були окрилені цією Божою любов’ю. Адже Бог, який створив світ і дав його нам, щоб ми ним управляли, запевнив нам свою поміч. І ми сьогодні просимо про цю поміч із тим Божим запевненням», – сказав єпископ.

«Дорогі браття і сестри, військовослужбовці та весь український народе! Об’єднаймося в молитві на заклик Святішого Отця Франциска сьогодні, завтра і повсякчас, щоб ми могли стати свідками нашої великої перемоги. З нами Бог!» - мовив на завершення із впевненістю в голосі єпископ Сокальсько-Жовківський Михайло Колтун.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні