УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

«Ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави», – Блаженніший Святослав

23.05.2014 22:43
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
14
У суботу, 24 травня, члени Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій разом із представниками влади будуть молитися в соборі Святої Софії Київської. Молитва розпочнеться о 13.00.

Як зазначив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), крім того, у всіх храмах і релігійних організаціях відбуватимуться молитовні чування, Божественні Літургії та інші молитовні заходи.

«Ми спільно маємо стояти перед Божим обличчям і вимолювати в Господа Бога Президента, який був би миротворцем для нашої держави і перевів би її через цей непростий період, а також посприяв стабілізації, заспокоєнню українського суспільства», – сказав Предстоятель УГКЦ.

Глава Церкви закликає всіх віруючих людей обов’язково взяти участь у виборах і сумлінно проголосувати. «Вибори відбуваються в дуже драматичних обставинах нашої країни, в історичний момент України, коли ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави», – наголосив Блаженніший Святослав.

Він вкотре підкреслив, що Україна сьогодні як ніколи потребує легітимно обраного Президента.

Блаженніший Святослав також закликав усіх в жодному разі не піддаватися корупції і не голосувати за тих, хто намагається підкупити виборців. Бо корупція, пояснює Глава Церкви, – ознака духовної хвороби. «Якщо певний кандидат хворіє на цю недугу, то йому не можна довірити майбутнє країни», – вважає архиєрей.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні