УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

«Ми маємо надію! Жодне зло цього світу над нами більше не має сили!» — Глава УГКЦ привітав римо-католиків зі святом Пасхи

21.04.2019 14:41
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
7
У суботу, 20 квітня, Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у Києві взяв участь у пасхальному богослужінні в римо-католицькому соборі Святого Олександра. У своєму слові до присутніх він від імені всієї Української Греко-Католицької Церкви привітав римо-католиків зі святом Воскресіння.

«Ви знаєте, якщо із запечатаного, закритого каменем і стереженого військом гробу є вихід, то ми маємо надію. І наша надія є у воскреслому Спасителі. Він є нашою надією, яка є такою певною, як те, що після ночі сходить сонце... Христос воскрес, і Він є нашим сонцем, яке дає нам світло життя», — зазначив духовний лідер греко-католиків.

І згодом додав: «Хто вірує у воскреслого Христа — не вмирає. Каже Ісус: “Хто вірує в Мене, той не вмре повіки”. Ви сьогодні стали членами воскреслого Христового Тіла, яким є Христова Церква. Те Тіло Спасителя ми сьогодні прийняли у Святому Причасті. Тому ми маємо надію! Жодне зло цього світу, навіть смерть, над нами більше не має сили і влади. Бо Христос воскрес, і це повіки!»

Наприкінці Блаженніший Святослав побажав усім Божого благословення, благодаті Святого Духа та радості, яка перемагає все!

 

Департамент інформації УГКЦ


Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні