УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Глава УГКЦ зустрівся зі студентами Української папської колегії в Римі

29.10.2018 07:53
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
2
25 жовтня Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, зустрівся зі студентами Української папської колегії святого Йосафата у Римі.

У вітальному слові віце-ректор колегії о. Теодосій Грень, ЧСВВ, подякував Блаженнішому за можливість зустрічі зі студентами. Під час зустрічі, яка тримала близько двох годин, Глава УГКЦ розповів студентам про Папський Синод, який проходив у Ватикані впродовж жовтня, його організацію, головні теми та участь Української Греко-Католицької Церкви.

Блаженніший Святослав закликав студентів ознайомитись із підготовчим документом Синоду Instrumentum Laboris, а також розповів про процедуру підготування фінального документу. Опісля студенти мали змогу поставити Главі УГКЦ свої запитання.

На завершення зустрічі Блаженніший Святослав розповів українським студентам, які навчаються у різних папських університетах Рима, що сьогодні на міжнародному рівні про Україну відгукуються позитивно і закликав «підхопити цю хвилю позитиву і нести її у свої середовища, в університети, у кола університетських приятелів, друзів».

 

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі


Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні