УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Інтеграція, а не асиміляція! Блаженніший Святослав підсумував зустріч ієрархів Східних Католицьких Церков Європи у Фатімі

24.10.2016 14:59
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
3
Як ми повідомляли, на запрошення Патріарха Лісабона кардинала Мануела Клементе, президента Єпископської Конференції Португалії, від 20 до 23 жовтня 2016 року в португальському місті Фатімі відбувалася щорічна зустріч ієрархів Східних Католицьких Церков Європи. Цього року темою обрано: «Пастирська турбота про східних католицьких мігрантів у країнах Заходу».

У цій зустрічі-паломництві до Марійського санктуарію у Фатімі брали участь представники п’ятнадцяти Східних Католицьких Церков, присутніх на Європейському континенті, разом із єпископами, що представлять Єпископські Конференції країн Західної Європи, та представники Конгрегації для Східних Церков.

Українську делегацію, яка була найчисельнішою, очолив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, з яким по завершенні зустрічі мав нагоду поспілкуватися спеціальний кореспондент Радіо Ватикану Роман Демуш:

uk.radiovaticana.va

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні