УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

У Києві провели круглий стіл на тему «Суспільна солідарність задля подолання корупції»

10.12.2015 19:30
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
1
10 грудня відбувся круглий стіл на тему «Суспільна солідарність задля подолання корупції». Організатори: Укрінформ, Департамент зовнішніх зв'язків в Україні Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви.

Мета заходу -  налагодження ефективних механізмів співпраці Церкви, громадянського суспільства та державних інституцій для подолання корупції в Україні.  

Завданнями  круглого столу є:

- роз'яснення бачення Української Греко-Католицької Церкви шляхів подолання корупції;  

- напрацювання пропозицій щодо налагодження ефективної взаємодії Церкви, громадянського суспільства та державних інституцій задля подолання корупції в Україні.

До участі в заході були запрошені провідні експерти, науковці, громадські та державні діячі, зокрема: Верховний Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир (Гузар); керівник Департаменту зовнішніх зв'язків УГКЦ в Україні, митрофорний протоієрей, к.ю.н. о. Олекса Петрів; Народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв; Народний депутат України, Голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції юридичними особами Олег Барна; суддя Конституційного Суду України Петро Стецюк; радник  директора Національного антикорупційного бюро України Йосиф Зісельс; Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Віра Сігірянська; президент Американської торговельної палати в України Андрій Гундер; голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін; черговий головуючий у Всеукраїнській раді Церков і релігійних організацій Леонід Падун; співзасновник порталу «Наші Гроші» Олекса Шалайський; голова Національного Руху "Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів" Сергій Гула; голова правління Дорадчої ради спільнот з питань доступу до лікування в Україні Дмитро Шерембей;  голова правління Центру політико-правових реформ  к.ю.н. Ігор Коліушко; начальник штабу ГО «Антикорупційний комітет Майдану» Антон Черниш; директор Центру розвитку суспільства Ігор Харченко; завідувач відділом проблем кримінального права, кримінології та судоусторою Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, академік Національної академії правових наук України, д.ю.н., професорОлександр Костенко; керівник Центру міжнародного захисту прав людини НаУКМА, доктор права, Мирослава Антонович; Старший партнер Юридичної фірми «Кушнір, Яким'як та Партнери» Олег Яким'як  та інші.

ukrinform.ua

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні