УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Глава УГКЦ освятив студію оновленого радіо «Воскресіння»

02.11.2015 15:31
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
6
2 листопада Блаженніший Святослав освятив приміщення реорганізованого радіо «Воскресіння». Студію радіо перенесли до Києва, біля Патріаршого собору Воскресіння Христового. Змінилася і концепція радіоефіру – відтепер це суспільно-релігійний проект, в якому порушуватимуться теми, цікаві для широкого загалу.

Як зазначив у коментарі о. Ігор Яців, «Воскресіння. Живе радіо» ‒ це цілодобова інтернет-радіостанція, мовлення якої, з одного боку, продовжує добрі традиції радіо «Воскресіння», а з іншого ‒ переносить діяльність на вищий якісний рівень, маючи на меті створення сучасного радіопродукту.

Автори нової радіостанції зазначають, що за мету ставлять спілкування з аудиторією на будь-які теми, які цікавлять сучасну людину, але з позицій людини воцерковленої. Програмна політика не обмежуватиметься трансляціями богослужінь чи проповідями. Тут будуть і зустрічі з цікавими особистостями, і дискусії, і новини, і спорт, і музика. Але над всім цим пануватиме гасло: «Про все на світі – з вірою і любов’ю».

На сайті радіостанції reradio.com.ua міститься постійно оновлювана стрічка новин, працює бібліотека подкастів. Особливу увагу приділено музичному наповненню ефіру. Окрім основного каналу мовлення, де між розмовними відрізками панує спокійна музика з елементами джазу, лаунжу, електроніки, започатковано кілька додаткових каналів з «музичною спеціалізацією». Наприклад, один із них транслює гімн «Ave, Maria» у найрізноманітніших виконаннях, від академічних хорових до джазових інструментальних. Таких версій уже зараз у базі «Живого радіо Воскресіння» є кілька сотень.

Усі ці заходи стали можливі завдяки допомозі німецької благодійної організації «Церква в потребі».

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні