УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Глава УГКЦ європейцям: «Інвестуючи в нову Україну – ви інвестуєте в наше і ваше краще майбутнє»

14.05.2015 16:44
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
4
В Україну сьогодні можна й потрібно інвестувати. Про це сьогодні, 14 травня, сказав Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, виступаючи на Міжнародній інвестиційній конференції «NEW UKRAINE 2015» у Києві.

«Коли ви інвестуватимете в безпеку України і в її здатність захищатися – то ви інвестуватимете у власну безпеку. Інвестуючи сьогодні не лише в економічний розвиток України, а й в освіту, в науку, культуру – інвестуватимете в найвищі зразки світової цивілізації. Інвестуючи в економіку України – інвестуватимете у своє багате майбутнє. Бо Україна є багатою державою, - державою розумних, духовно багатих людей. Ми сьогодні спраглі змін і перетворень. Інвестуючи в нову Україну – ви інвестуєте в наше і ваше краще майбутнє», – наголосив Предстоятель Церкви, звертаючись до європейських, західних інвесторів.

Блаженніший Святослав відзначив, що коли готувався до участі в Конференції «NEW UKRAINE 2015», то шукав відповідь на питання, що таке «нова Україна» і де сьогодні можна побачити обличчя «нової України». «Думаю, обличчям нової України є сьогодні ті хлопці, які віддають своє життя за Незалежну Україну. Обличчям цієї нової України є волонтери: гарні дівчата, мужні хлопці, які не сплять, не відпочивають, а дбають про те, щоб ця нова Україна утвердилася, постала. Народ своїм плечем починає підтримувати кволі суспільні інституції, які потребують реформ і оновлення. Господь Бог збудив у серці України бажання бути і жити по-новому», – сказав Глава Церкви.

За його словами, питання будь-яких фінансових, інвестиційних проектів є питанням довіри. «Можливо, ви нас запитаєте, кому сьогодні в Україні можна довіряти? Довіряйте українському народові, який виставляє такі високі рамки і до політиків, і до державних мужів, які, можливо, ним ще не відповідають, але цьому народові можна довіряти. Чи можна сьогодні інвестувати в Україну? Я б сказав, не тільки можна, а й потрібно. Переконаний, що там, де є добро, правда, чесність, там є Бог. А там, де Бог, там є перемога», – наголосив Блаженніший Святослав.

«Україна є і Україна буде. І вона здатна захистити і вибороти те, що почала Революцією гідності», – запевнив Глава Церкви учасників Конференції «NEW UKRAINE 2015».

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні