УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Біля архикатедри Тернополя відбулося свято для батьків та дітей (оновлено)

06.06.2022 19:40
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
«Діти мають право на щасливе дитинство», – під таким гаслом 5 червня відбулося свято для дітей та батьків при архикатедральному соборі УГКЦ Тернополя. Свято відбулося з благословення настоятеля собору о. Ореста Павліського під проводом Лілії Рутецької з нагоди Дня захисту дитини. Серед учасників була велика кількість вимушено переселених батьків та дітей. Співорганізатором виступив Тернопільський народний театр танцю «Усмішка».

«В теперішній час ми хочемо обгорнути дітей любов'ю, допомогти відволіктися від цих обставин, які зараз відбуваються, і показати, що діти – це найважливіше, – наголосила Лілія Рутецька. – Діти – це цвіт нашої нації, це квіти України і її мирне майбутнє».

«Дуже важливо в цей неспокійний і тривожний час захистити наших дітей, огорнути їх нашою турботою та любов‘ю. Подарувати їм ці моменти спокою та безпеки. Ми хочемо, щоби вони почувалися в мирі та відчували справжню радість життя, щоб могли ділитися тією радістю з іншими», – додає священнослужитель архикатедрального собору отець Роман Демуш.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами пресслужби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні