УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Прикарпатські призовники відправилися на військову строкову службу зі священничим благословенням

09.10.2020 11:31
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
У четвер, 8 жовтня, в Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті відбулося урочисте відправлення двадцяти дев’яти призовників на строкову військову службу, а днем раніше, 7 жовтня, було перше відправлення молодого поповнення у рамках осіннього призову – в армію поїхали вісімдесят прикарпатців.

В урочистих проводах узяли участь представники влади, військового комісаріату, священнослужитель, батьки, родичі, знайомі та молодь.

Військовий комісар полковник Володимир Ярмошук подякував батькам юнаків за те, що виростили гідних захисників та наголосив, що жоден військовослужбовець строкової служби не залучається до виконання бойових завдань в операції Об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, натомість проходять службу в пунктах постійно дислокації військових частин.

Отець Ярослав Рожак – капелан військового обласного комісаріату  побажав юнакам захисту і покрову Пресвятої Богородиці та легкої служби в лавах Збройних силах України, а також покропив усіх свяченою водою та за підтримки Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ передав кожному призовнику образочок на молитовну пам’ять.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні