УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Семінарист Київської Трьохсвятительської духовної семінарії випікає просфори

01.09.2015 18:07
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
9
Автори відео – «Живе телебачення», в рамках проекту «Семінаристи» показали в сюжеті захоплення семінариста Київської Трьохсвятительської духовної семінарії Антона Сябра.

Своїм захопленням юнак служить Церкві, випікаючи просфори, які призначаються для звершення Божественних Літургій. За цими просфорами залюбки приїжджають священики з навколишніх парафій УГКЦ Києва, Вишгорода, Броварів, Борисполя, Боярки та Ірпеня.

Семінаристу 23 роки, він навчається на 6-му курсі семінарії, куди пішов вчитись одразу після школи. Остаточно вирішив посвятити життя Богові в 11-му класі, хоча задумувався про семінарію з класу 8-9-го. Родом із Київської області. Має білоруське коріння. Любить проводити час на самоті, тому зранку займається ще й бігом.

Зазначимо, проект «Семінаристи» має на меті показати десять героїв та їхні різноманітні захоплення. Десять роликів, в яких розвінчують стереотипи про хлопців, які обрали священиче життя. Хто вони? Чим цікавляться? Чи дійсно, окрім молитов, книжок, маханням кадилом, нічим більше не цікавляться? І чим для них є семінарія: обмеженням чи, навпаки, свободою?

«Живе телебачення» запрошує спробувати разом зі студентами Київської Трьохсвятительської духовної семінарії з іншого боку подивитися на життя майбутніх священиків і за однаковими чорними підрясниками побачити всю багатогранність цих непересічних особистостей.

Прес-служба Київської архиєпархії за матеріалами Живого ТБ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні