УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

«Ми приїхали, щоб торкнутися ран міста Чернігова», – Блаженніший Святослав

22.04.2022 07:00
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
У дні Страсного тижня Блаженніший Святослав приїхав до звільненого з російської облоги Чернігова, відвідав Обласну військову державну адміністрацію та монастир отців редемптористів.

«Ми приїхали, щоб торкнутися ран міста Чернігова. Це місто-герой. Ми так молилися за всіх вас! А сьогодні маю нагоду особисто приїхати, щоб усім вам засвідчити нашу повагу і підтримку нашої Церкви. Наші священники і монахи тут лишилися. Ми налагодили цілу логістику постачання різних гуманітарних вантажів. І хочемо сьогодні теж побачити, що потрібно, які є першочергові потреби», – сказав Блаженніший Святослав на зустрічі з представниками адміністрації області.

Після цього Глава УГКЦ поїхав до монастиря отців редемптористів, де зустрівся зі священниками та вірними УГКЦ, оглянув облаштоване в монастирі бомбосховище, вислухав свідчення про життя та служіння в облозі. Блаженніший Святослав особливо подякував отцям за те, що всі вони залишилися на «своєму духовному бойовому посту» і не покинули міста і людей.

Завершилися відвідини спільною молитвою.

На завершення візиту Блаженніший Святослав нагадав присутнім, як важливо не втрачати віри і надії та побажав, щоб наша християнська надія непохитно підтримувала наш український Чернігів.

Після відвідин Чернігова Предстоятель УГКЦ завітав до Славутича. Про цей візит ми вам розповімо наступного разу.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні