УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Глава УГКЦ до Світового конгресу українців: «Нехай Господь посилає добрі думки, людей та ресурси, щоб у новітні часи будувати український світ»

25.10.2021 10:35
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, звернувся у відеопривітанні до членів Світового конгресу українців з нагоди річних загальних зборів, що відбувалися 23 жовтня 2021 року в онлайн-режимі.

Глава Церкви подякував Світовому конгресові українців за незчисленні добрі діла для української громади, розсіяної по цілому світу, і за співпрацю з Матір’ю Церквою в ім’я добра українського народу.

Блаженніший Святослав звернув увагу на те, що за прожитий рік членами СКУ було зроблено багато праці, докладено чимало зусиль і в результаті є багато за що подякувати Богові і людям, зокрема за спільний проєкт, спільний рік праці.

Глава УГКЦ привітав усіх членів та команду Світового конгресу українців на чолі з президентом. А відтак побажав: «Нехай Господь Бог благословить усі ваші зусилля і починання. Нехай посилає ще багато добрих думок, добрих людей, ресурсів, щоб можна було єднати в ім’я Бога і України світову українську громаду і будувати в новітні часи український світ. Вітаю вас і зичу Божого благословення».

Додамо, що під час проведення річних загальних зборів члени Світового конгресу українців підсумували діяльність за період жовтень 2020 – вересень 2021 року та виробили напрями своєї діяльності на наступний період.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні