УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Владики Постійного Синоду УГКЦ пройшли через Ювілейні двері у базиліці Святого Петра

05.03.2016 10:59
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
4
У п’ятницю, 4 березня 2016 року, члени Постійного Синоду здійснили паломництво до базиліки Святого Петра в Римі. З молитвою на устах спільно з численними вірними, котрі прибувають до Вічного міста в цей Ювілейний рік Божого милосердя з усіх куточків світу, владики пройшли через Ювілейні двері найважливішого храму Вселенської Церкви.
Зображення 1 / 6 Користуйтеся клавішами для перегляду

Тут вони молилися на гробі святого священномученика Йосафата, поручаючи всіх вірних нашої Церкви та весь український народ Божому милосердю і благаючи про дар миру й благословення для Батьківщини.

«Кожне прибуття до Рима пов’язане не лише з відвідуванням різних установ Апостольської Столиці, діловими зустрічами з найближчими співпрацівниками Святішого Отця чи з самим Вселенським Архиєреєм, – зауважив в коментарі Департаменту інформації владика Богдан, Секретар Синоду Єпископів УГКЦ. – Це передусім духовна подія: поклоніння гробам святих апостолів, мучеників та ісповідників віри, укріплення сопричастя з Наступником святого апостола Петра, якому сам Христос довірив провід своєї Церкви на землі».

За словами владики Богдана, цього року паломництво до Рима має особливу вагу, «оскільки відбувається в Ювілейний рік Божого милосердя і є обітницею щедрих Божих дарів для всіх, хто з вірою бере участь у ньому». «Тож, поряд із робочими засіданнями та зустрічами, члени Постійного Синоду не оминули нагоди, щоб заносити свої молитви чи то спільно з нашими вірними, як от в четвер в базиліці Святої Богородиці (Santa Maria Maggiore), чи то приватно – у базиліці Святого Петра, напередодні своєї аудієнції у Святішого Отця Франциска», – зазначив Секретар Синоду Єпископів УГКЦ. 

 

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні