УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

У Чернівецькій єпархії започатковували благодійну акцію «Оплати обід нужденному»

17.11.2020 08:31
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
У рамках ініціативи відзначення 15 листопада Всесвітнього дня убогих, у Чернівецькій єпархії започаткували благодійну акцію «Оплати обід нужденному».

Акції «Оплати обід нужденному» дав старт Святіший Отець Франциск, запровадивши День бідного, яку підтримав Блаженніший Святослав.

«Цю ініціативу запровадили в усіх парафіях Чернівецької єпархії, а крім того при єпархіальному управлінні відбуватиметься благодійна акція «Нагодуй голодного». Кожен охочий має можливість долучитися до акції, придбавши обід для потребуючого вартістю 45 гривень», — повідомив владика Йосафат Мощич, правлячий єпископ Чернівецької єпархії, на сторінці єпархії у фейсбуку.

«Зараз іде зима, — відзначив єпископ, — і той, хто хоче дати потребуючій людині гідно почуватися, дати можливість хоч один раз на день поїсти, будь ласка, відкрийте свої серця! Імена усіх, хто відгукнеться, ми впишемо в книгу наших жертводавців при нашій чудотворній іконі. Ми молимося за наших благодійників на нічних чуванях кожної третьої суботи місяця, а також на кожній Літургії».

«Нехай той шматок хліба, чи теплий суп, яку ви поофірували, Бог прийме і нехай примножить вам та запише у книгу життя вічного», — побажав владика Йосафат.

Потребуючі люди кожного дня зможуть отримати квиток на благодійний обід при єпархіальному управлінні Чернівецькій єпархії за адресою вул. Руська, 28, з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 12:30. Відповідальний – отець Дмитро Носик.

Усім охочим, які б бажали долучитися до цієї ініціативи, подаємо реквізити Чернівецької єпархії УГКЦ:

Код ЄДРПОУ: 41965558
Р/р в АТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805
IBAN: UA41 3808 0500 0000 0026 0026 0995 7 (гривня)
Цільове призначення: благодійна допомога.

Департамент інформації УГКЦ


Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні