УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Блаженніший Святослав про мету візиту до Луцького екзархату

27.03.2013 00:34
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
11
"Це не просто подорож по Волині, а це офіційні душпастирські відвідини, які називаємо канонічною візитацією", - Глава УГКЦ.

Як зазначив Предстоятель УГКЦ, метою візиту є пізнати потреби наших громад Луцького екзархату, а тоді подивитися, як можна на ці потреби відповісти.

Пригадуємо, що 25 березня 2013 року розпочався візит Блаженнішого Святослав (Шевчука), Глави УГКЦ, до Луцького екзархату. Протягом шести днів Блаженніший Святослав відвідає Луцьк, Рівне, Здолбунів, Дубно, Нововолинськ, Володимир-Волинський і Ковель. У цих містах він очолить Богослужіння та зустрінеться з духовенством, мирянами, представниками влади та журналістами. Завершиться візит 31 березня подячною Літургією в катедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в Луцьку.

Нагадаємо, що подібні візити до греко-католицьких екзархатів Предстоятель УГКЦ уже здійснив минулого року. Так, 13-19 травня 2012 року він перебував із душпастирським візитом у Донецько-Харківському екзархаті, а 3-5 грудня 2011 року відвідав Одесько-Кримський екзархат.

Останні публікації

Популярні