УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Діти із сиротинця "Покрова" співають про Святого Миколая

23.11.2012 14:13
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
155
Сиротинцем у Золочеві 5 років опікуються Сестри служебниці Непорочної Діви Марії.

Пісню про Святого Миколая заспівали для інтерактивного конкурсу "Ой, хто, хто, Миколая любить" вихованці дитячого будинку сімейного типу "Покрова". 

Як розповіла наставниця малих покровчан сестра Мартина Костак, її вихованці вчаться у загальноосвітній "Школі Радості" у Золочеві, а у вільний від навчання час різнобічно розвиваються. Троє діток ходять до музичної школи на фортепіано і бандуру, двоє - на танцювальний гурток, троє засвоюють кравецьку майстерність. Удома усі разом додатково займаються зі вчителем англійської мови, плетуть, вишивають, вивідують кулінарні секрети на домашній кухні. Діти з нетерпінням чекають суботи, коли можна буде почути нову "казку" про Господа. В особливий спосіб провадить катехизацію для своїх сиріт настоятель місцевої парафії отець Матей.

А найбільша гордість дому "Покрова" - Божа благодать, яка зійшла на двох вихованців сиротинця, недужих на дитячий церебральний параліч. Зараз, розповідає сестра Мартина, діткам діагностують лиш залишок страшної хвороби. Цій радісній звістці передувала щоденна праця з реабілітації. Сестри докладають усіх зусиль, щоб двоє малюків із вродженими вадами зору також одужали.

Детальніше про Дім "Покрова" можна довідатися у телесюжеті за посиланням: ugcc.tv/ua/media/54806.html 

Запрошуємо переглянути виступи інших конкурсантів: ugcc.tv/ua/media/konkurs_mykolaj/

Останні публікації

Популярні