УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

На Прикарпатті розпочалася молодіжна проща до Гошева

22.08.2019 14:03
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
3
Як ми повідомляли раніше, сьогодні, 22 серпня, розпочалася молодіжна прощі до Гошева. Цьогоріч її тема «Покликані Богом».

Зі самого ранку на подвір’ї монастиря отців василіан, що в Івано-Франківську по вул. Незалежності, 181, зібралося близько двох сотень молодих осіб. Усіх їх об’єднала спільна мета – пішки подолати майже 80 км, щоб разом з однолітками зі Львова, Дрогобича й інших міст–сіл, просити Божого благословення для себе, рідних і, звісно, нашої Батьківщини України.

«Уже традиційно ми організовуємо таку пішу молодіжну прощу до Гошівської Божої Матері. Її мета завжди духовно-патріотична. Через такі заходи ми стараємося дбати про духовне виховання нашої молоді, а також хочемо спільно святкувати День Незалежності та разом просити Божого дару миру для нашої Батьківщини», – каже о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, ігумен і парох монастиря Царя Христа.

На Ясну гору, що в Гошеві, прочани йтимуть упродовж трьох днів. Маршрут продуманий так, що паломники матимуть кілька коротких зупинок, а також два нічліги – в Калуші та Долині. Крім того, для них передбачене триразове харчування.

Прибуття до Гошева передбачене на 24 серпня. Відтак розпочнеться реєстрація, молитва та нічні чування, які відбудуться за участю молодіжних спільнот Провінції Найсвятішого Спасителя отців василіан.

Закінчиться проща 25 серпня урочистою Божественною Літургією.

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні