УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Отець Олег Кобель: «Фейсбук – нагода для євангелізації»

20.10.2016 22:38
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
4
Для мене соцмережа «Фейсбук» є нагодою для євангелізації. Це можливість робити те, що наказував Христос своїм учням: «Тож ідіть і навчіть всі народи, хрестячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів».

Сказав о. Олег Кобель в програмі "Відкрита Церква. Діалоги" на Живому ТБ 20 жовтня 2016 року.

На думку священика, сьогодні Фейсбук є найкращим ареопагом, завдяки якому можна донести науку Церкви. «Для мене це нагода навчати, проповідувати, бо багато користувачів Інтернету є невоцерковленими. Вони можуть бути охрещеними, але не мати належного катехитичного знання. Я прагну зробити свій внесок, аби хтось дізнався про Христа і Церкву», - пояснив він.

Священик визнає, шо часом допускався помилок, пишучи свої іноді надто емоційні коментарі в дискусіях у соцмережі, за що просив пробачення: «Мені важливо в дискусіях не переконати свого опонента, а читати думки інших людей, які таким чином роблять незалежну оцінку. Звичайно, бувають різні випадки такого спілкування…Та коли роблю це з любов’ю, тоді висловлюю свою думку виважено, не ображаючи нікого. Таке спілкування завжди приносить плоди».

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні