УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 3 квітня

03.04.2014 14:28
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
3
Що ж із того чоловікови прийде, що на коротку хвилину цього життя буде царем, багачем..., а потерпить на душі, стратить душу? Ціле життя на цьому світі - це тільки одна хвилина нашого існування.

«Що ж із того чоловікови прийде, що на коротку хвилину цього життя буде царем, багачем. Чи, як каже Ісус Христос, хоч і ввесь світ набуде, себто всі добра цього світа, а потерпить на душі, стратить душу? Ціле життя на цьому світі - це тільки одна хвилина нашого існування, бо наша душа безсмертна і в порівнянні з тим, що є цілим життям чоловіка, життя на цьому світі менше, ніж одна хвилина в порівнянні до сотки літ.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні