УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 20 лютого

20.02.2014 19:28
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
8
«Євангельський закон велить духовенству стояти на сторожі прав убогих і більше дбати про тих, що загальніше потребують помочі», - Митрополит Андрей.

20 лютого ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ

«Опіка над убогими і оборона тих, що самі себе не вміють боронити, рівність, братерство людей - це лиш право справедливості й любові ближнього, на котрім стоїть цілий євангельський закон. Цей закон велить духовенству стояти на сторожі прав убогих і більше дбати про тих, що загальніше потребують помочі.

Ісус підносить достоїнство людини, двигає з упадку родину, могутніх цього віку зобов'язує до справедливості й схиляє до милосердя. Науку Христа впроваджує в життя Його Церква.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні