УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 7 лютого

07.02.2014 14:13
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
14
Церква у своїх обрядах вживає премногих символів, яких повне і ясне знання повинно у великій мірі причинятися до піднесення поваги обряду.

«Церква у своїх обрядах та загалом у всіх предметах, що служать до виконування обряду, вживає премногих символів, яких повне і ясне знання повинно у великій мірі причинятися до піднесення поваги обряду і його практичного значіння. До таких символів в першу чергу належить престол-жертовник у церкві. Він представляє ось яку тайну: святі мученики, а відтак усі святі немов знайшли вічний спокій під омофором Ісуса Христа. У Ньому вони наче укриті аж до хвилі, коли будуть вповні прославлені. Престол-жертовник є символом, якого Святий Дух уживає, щоби дати пізнати Іcуса Христа.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю у 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні