УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Літургійний центр «Передання» започатковує новий проєкт – «Школу традиції, літургійного світогляду і церковного співу»

10.10.2019 11:07
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
0
Львів’ян запрошують долучитися до «Школи традиції, літургійного світогляду і церковного співу». Заняття розпочинаються в суботу, 12 жовтня.

Навчання триватиме протягом 2019-2020 року. Кожний урок курсу – тематичний. Курс матиме теоретично-практичний характер. Теоретичні лекції завершуватимуться ворк-шопом (практичним заняттям зі співу) і працею з нотним матеріалом. В окремі дні тижня студенти школи матимуть літургійну практику в храмах Українського католицького університету. Також плануються виїзні заняття в окремі єпархії УГКЦ. «Ми рівно ж відкриті на співпрацю з представниками інших традиційних Церков в Україні і за кордоном», – запевняють у центрі «Передання».

Організатори нового проєкту запрошують взяти участь у ньому регентів хорів, дяків, учасників церковних і світських хорів, студентів духовних семінарій, членів чернечих спільнот, студентів музичних закладів та осіб, які бажають глибше пізнати літургійно-музичний досвід Церкви.

Заняття проходитимуть в окремі суботи в храмі Святого Климента (нижньому храмі Святої Софії Премудрості Божої) Українського католицького університету.  Більш докладну інформацію можна отримати стежити за онлайн-анонсами на офіційній сторінці Літургійного Центру «Передання».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні