УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Владика Богдан (Дзюрах) взяв участь у відкритті презентації Тернопільщини

15.02.2017 11:58
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
1
14 лютого владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, взяв участь у відкритті презентації Тернопільщини «Благословенне Тернопілля». Захід проходив в Українському домі у Києві.
Зображення 1 / 2 Користуйтеся клавішами для перегляду

Звертаючись до присутніх владика Богдан передав привітання від Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ та владики Василія (Семенюка), Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського.

Відтак владика Богдан пригадав присутнім три слова їхнього славного земляка Патріарха Йосифа Сліпого, якого днями відзначаємо 125-річницю від Дня уродин.

Перше слово – «Будьте собою», що це значить не цуратися своєї віри, плекати рідну мову та боронити рідний край. Бути собою це не зупинятися на цьому ким ми є сьогодні.

Друге слово – «Великого бажайте». У своєму особистому житті, громадському державному, а навіть у планетарному. Все, що відбувається в нашому краї має вплив на майбутнє людства. «Великого бажайте» заповідає Патріарх Йосиф.

І третє слово «Не посоромте славного імені сина, дочки рідної Церкви і улюбленої української землі.

На завершення промови владика Богдан привітав присутніх і побажав, щоб «улюблене Тернопілля і його чудові мешканці були Богом благословенні».

Відтак владика Богдан оглянув Презентацію краю.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні