УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

У Пармі вітали нового Єпарха та дякували донедавньому Апостольському адміністраторові єпархії

10.11.2014 11:49
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
6
9 листопада 2014 року з нагоди святкування катедрального та єпархіального свята в катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо (США), нововисвячений правлячий архиєрей єпархії Святого Йосафата в Пармі владика Богдан (Данило) очолив свою першу недільну Святу Літургію з часу інтронізації на єпархіальний престіл.
Зображення 1 / 4 Користуйтеся клавішами для перегляду

З владикою Богданом співслужив донедавній Апостольський адміністратор єпархії владика Іван (Бура). У торжественній Літургії також взяло участь численне духовенство, богопосвячені особи та миряни.

Після Літургії в бенкетному залі єпархіального управління відбувся святковий обід з мистецькою програмою, під час якого представники духовентсва та мирян у родинній атмосфері привітали владику Богдана як їх новоінтронізованого єпарха та щиро подякували владиці Іванові за багатолітню та жертвенну працю на благо єпархії. Після цього обидва єпископи звернулися  до присутніх з подячним словом.

Як ми повідомляли раніше, 4 листопада 2014 року, у катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) очолив хіротонію та інтронізацію новообраного правлячого архиєрея єпархії Святого Йосафата в Пармі владики Богдана (Данила), співсвятителями під час хіротонії якого були владика Павло (Хомницький), Єпарх Стемфордський та владика Іван (Бура), донедавній Апостольський адміністратор Пармської єпархії.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні