УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

«Подружжя – це дотик до Бога…» - о. Богдан Тимчишин

31.10.2014 11:52
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
5
Коли молоді люди до шлюбу мали статеві стосунки, то після одруження вони починають відчувати вину, що були нечесними. Тому, одружуючись, не прагнуть знати про минуле одне одного. Однак часто це минуле стає причиною різних суперечок.

Про це сказав о. Богдан Тимчишин, голова Комісії УГКЦ у справах родини, під час Живої Internet-зустрічі на тему "Криза сім'ї в сучасному світі?" 30 жовтня 2014 року. Проект Живих Internet-зустрічей реалізовано "Живим.ТБ" спільно з Комісією УГКЦ у справах молоді.

За словами священика, молодим людям необхідно співдіяти з Богом, який буде показувати, що правильне для них, а що - ні. Тому «не варто йти за тим, що є миттєвим, а треба йти за тим, що утверджує нас». Своє життя ми пов’язуємо з особою, щоб жити заради когось. Тому потрібно пізнати, заради кого ми готові віддати найдорожче, що Бог нам дав -  наше життя. «Щоб це пізнати – потрібно бути відкритими до інших. Адже Бог має план для кожного з нас…» - додав священик.

«Подружжя - це дотик до Бога, завдяки якому ви спілкуєтеся з Ним, а Він – з вами. Тому плекайте, пізнавайте, формуйте свої погляди на сім’ю через Бога!» - завершив о. Богдан.

Департамент інформації УГКЦ

Медіа по темі:

Останні публікації

Популярні