УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

Слово Блаженнішого Святослава у Вірменській катедрі у Львові

09.06.2013 22:23
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
24
8 червня 2013 року Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, взяв участь в екуменічній молитві, що відбулася у Вірменському катедральному соборі, в рамках акції «Ніч храмів» у Львові.

У екуменічній молитві взяли участь: кардинал Курт Кох, Президент Папської ради сприяння єдності християн, Архиєпископ Григорис (Буніатян), Глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви, владика Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський РКЦ, владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, владика Борис (Гудзяк), єпископ Єпархії УГКЦ Святого Володимира Великого у Парижі.

«Цими днями у Києві ми разом із Його еміненцією Куртом Кохом та нашими православними братами роздумували над тим, як можна сьогодні в Україні будувати єдність між християнами. Ми говорили про різні види екуменізму: духовний, мучеників, Таїнства Хрещення. Та у цьому древньому храмі Львова хочу наголосити на ще одному виді християнської єдності – екуменізмі зустрічі», – сказав у своєму слові Глава УГКЦ.

Детальніше: www.ugcc.org.ua

Джерело: catholicnews.org.ua

Останні публікації

Популярні