УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА

В УГКЦ створили фільм, який містить практичні поради щодо організації катехитичних шкіл

12.03.2013 11:04
ГОЛОСУЮ! рейтинг ugcc.tv
14
Фільм створено з ініціативи Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ за підтримки RENOVABIS.

Назва фільму “Організація катехитичної школи”. За задумом авторів, він буде корисним в сфері катехитичного служіння у парафії.

В основу сюжету фільму покладено інтерв’ю із о. Андрієм Стадницьким, заступником Голови Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ. За своєю структурою він є віддзеркаленням теоретичної бази, викладеної в “Душпастирському катехитичному пораднику”, що стосується організації катехитичної школи у парафії.

Як зазначають представники Комісії, важливим завданням цього фільму є закоренити у свідомості душпастирів усвідомлення того, що катехитична школа може успішно діяти не лише у великих парафіях, а й навіть у найменших парафіяльних громадах. Відтак у фільмі зосереджено всю увагу на практичній стороні організації та провадженні катехитичної школи як у великих, так і в малих парафіях.

Для кращого унаочнення фільм завершується розповіддю директора однієї з катехитичних шкіл про працю у цій конкретній школі, що поєднуються із демонстрацією самих катехитичних занять.

Останні публікації

Популярні